Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PUOSC destina prop de 5 MEUR a l’Alt Penedès

El Govern ha aprovat el Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya, el PUOSC, corresponent a l’any 2012 que a l’Alt Penedès suposarà una inversió de poc més de 4.771.000 euros. <br />

13 municipis i 7 projectes, bàsicament d’arranjament de camins, presentats per el Consell Comarcal se’n beneficiaran.

La subvenció més alta és per Sant Sadurní que rep 770.000 euros per la rehabilitació de l’edifici Vilarnau per convertir-lo en Biblioteca i Arxiu Municipal. El projecte té un cost total de gairebé 3’5MEUR.

Vilafranca rebrà 650.000 euros per rehabilitar l’antic edifici de l’INCAVI al carrer Amàlia Soler i convertir-lo en el futur Centre universitari del Coneixement del Vi, unes obres que ascendeixen a gairebé 1.400.000 euros.

També destaquen les obres del consultori mèdic de Pacs que rebran 428.000 euros, la primera fase d’un edifici plurifuncional a Sant Pere de Riudebitlles, subvencionat amb 250.000 euros, o la rehabilitació del casc antic d’Olesa de Bonesvalls que rebrà 200.000 euros. La mateixa quantitat que percebrà Mediona per l’arranjament de les piscines municipals i per la pavimentació dels carrers de Sant Joan i de les Cases Noves de Can Pardo, sumant 450.000 en total.

Dels projectes presentats per el Consell Comarcal sobresurt el sender de la Via Augusta al seu pas per l’Alt Penedès, subvencionat amb 256.000 euros.

Les Cabanyes, Castellví de la Marca, Font-rubí, Gelida, Sant Llorenç d’Hortons, Sant Martí Sarroca i Subirats també rebran subvenció del PUOSC.

El PUOSC és el programa de cooperació local del Govern amb una dotació econòmica més gran, cosa que el converteix en el principal instrument de suport al món local.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: