Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tot a punt per la Campanya de l’Ampolla de Vilafranca

Al llarg de la tarda d’aquest dissabte, diversos col·lectius de Joves Cristians de Vilafranca i altres entitats faran la recollida solidària d’ampolles buides de cava.  <br />

Recordem que si la quantitat és superior a 200 ampolles es pot trucar a Joanjo González, (636 146 203), per tal de recollir-les al llarg del matí o de demà divendres.

Joves Cristians volen agrair a totes les entitats i persones que han col·laborat en la realització d’aquest projecte i animen a continuar fent-ho per tal de poder mantenir aquesta acció solidària molts anys més.

Els beneficis de la Campanya de l’Ampolla 2012 es destinaran al programa "Cisternes d’aigua per Haití" del Grup Tercer Món-Mans Unides de les parròquies de Vilafranca que vol construir 50 cisternes familiars a 8 localitats de l’oest d’Haití que van resultar greument afectades per el terratrèmol del 2010.

D’altra banda, Joves Cristians organitza demà una nova pregària jove i davant la proximitat de la Campanya de l’Ampolla, es vol donar un sentit cristià a tota la tasca solidària de dissabte. La pregària es farà a les 9 de la nit, a la cripta de la Basílica de Santa Maria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: