Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El sopar de Raimons arriba a la 34ena edició

Raimon Homs, expert en noves tecnologies i les seves aplicacions, serà el convidat del sopar dels Raimons d’enguany

El tradicional sopar de Raimons i Raimundes, que arriba ja a la seva 34ena edició, tindrà lloc el proper dissabte 28 de gener, a partir de les 10 de la nit.<br />Aquest sopar, que aplega any rera any un bon nombre de penedesencs i penedesenques que porten el nom de Raimon o Raimunda, compta habitualment amb un convidat. Una persona de certa rellevància social que ha de complir el requisit de tenir aquest nom. En aquesta ocasió, i com explica Raimon Cuyàs, el convidat serà Raimon Homs Bassedes. És co-fundador i project maneger de l’empresa Fan. Gran coneixedor de les noves tecnologies i les seves aplicacions.
En d’altres edicions han passat per el sopar de Raimons personalitats com el polític Raimon Obiols, el cantant Raimon, el periodista Raimon Blancafort, Raimon Panikkar i fins i tot alguna Raimunda com la magistrada Raimunda de Penyafort Lorente.<br />Enguany han enviat prop de 300 invitacions a persones de la comarca i d’altres punts de Catalunya que duen el nom de Raimon o Raimunda, tot i que reconeixen que el gruix es troba al Penedès. Com recorda Cuyàs, Sant Raimon de Penyafort era originari de la comarca, i és co-patró de Vilafranca.

Malgrat tot reconeixen des de l’Agrupació de Raimons que ha estat un nom que tot i que ara sembla que s’ha recuperat una mica, no es troba entre els més usats a casa nostra. Un fet què, d’altra banda, continuen reivindicant. Per participar del sopar, si no s’ha rebut la corresponent invitació, cal adreçar-se a la web de l’agrupació <a href="http://www.raimons.cat">www.raimons.cat</a>.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: