Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Contes i boleros a les Festes de Sant Raimon

El Festival En Veu Alta ha tingut també presència a les Festes de Sant Raimon amb una sessió de contes sobre boleros.

Aquest divendres a la nit la narradora Mònica Torra, acompanyada de la pianista Neus  Peris, van presentar a l’auditori de l’Ateneu Municipal de Vilafranca l’espectacle "D’aquells boleros, aquests contes". D’aquells boleros, aquests contes porta l’espectador a fer un viatge en el temps i el fa passar pels moments més clàssics de la història dels boleros i de retruc, els barreja amb els moments més surrealistes i esperpèntics de les situacions que les mateixes cançons evoquen.  L’espectacle oferia històries d’amors estranys, d’amors impossibles, de passions desenfrenades… Totes marcades amb un toc d’humor i amor alhora emotiu i tendre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: