Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Molta participació als tasts de vins i al concurs de truites

Les activitats dins del Superceller de la Fira del Gall han tingut un alt nivell de participació, especialment el dissabte a la tarda coincidint també amb el concurs de truites.

La Fira del Gall ve acompanyada de moltes activitats lúdiques o divulgatives vinculades, algunes d’elles tan arrelades com el concurs de truites que celebrava la onzena edició. Un concurs que dissabte a la tarda va omplir el pavelló de la Gastronomia amb els 50 equips participants i una infinitat de curiosos que no es van voler perdre aquest espectacle. A cada equip l’organització els proporcionava un plat i forquilla per batre ous, paella i espàtula per cuinar, mitja dotzena d’ous rossos i una ampolla d’oli, a més del fogó i la bombona de gas necessaris per cuinar la truita. Els complements de la truita els portava cada equip des de casa. Es repartien 17 premis. Per exemple primer , segon i tercer a la truita més saborosa, premi a la més ben presentada i a la més original. També hi havia un premi especial i únic a la millor truita d’aviram i d’altra banda també premis a les millors parelles caracteritzades, o també premis únics a les parelles que sumaven més anys d’edat, a les de menys edat o també a les parelles exclusivament femenina i masculina. No cal dir que novament el concurs va ser tot un èxit. També han tingut molta participació els tallers i tasts celebrats al pavelló de la plaça de Vi, dins de les activitats del superceller. Aquest any es van recuperar activitats de tarda i també s’oferien tallers i tastos dirigit, com és habitual per un enòleg. En quan a activitats festives cal esmentar la quinzena edició de la Mostra de bestiari de ploma que va fer una cercavila des del recinte de la fira a la plaça de la vila. Entre les bèsties convidades hi havia el Fènix del Poblenou de Barcelona, l’Hipògrif Ferafoc de Sant Quintí, Griu d’Artesa de Lleida o el Corb de Corbera de Llobregat.  D’altra banda una de les novetats d’aquest any a la Fira del Gall ha estat el trenet de la fira, que amb un cost simbòlic de mig euro acostava els visitants del centre de la vila i de la plaça de l’estació al Parc de Sant Julià.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: