Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

6.000 exemplars del calendari de Mas Albornà surten al carrer aquest divendres

El calendari de la fundació Mas Albornà ja ve sent una tradició per als penedesencs durant les festes de Nadal. Aquesta setmana ha estat presentat a la seu de la Unió Empresarial del Penedès i els seus responsables han destacat la implicació de totes les persones que l’han fet possible, començant pels usuaris de la fundació, persones amb discapacitat, seguint pels esportistes que posen amb ells a les fotografies i pels dissenyadors i fotògraf que han creat el calendari.

<br />Aquest divendres, el setmanari El 3 de Vuit inclourà el calendari al seu interior. Se n’han editat 6.000 exemplars.<br />Es tracta d’un calendari centrat en el món de l’esport, ja que l’any 2012 és any olímpic. Entre els protagonistes, podem trobar el tennista Àlex corretja, la nedadora de sincronitzada Gemma Mengual o l’esportista d’skeleton Ander Mirambell, que ha estat present a la presentació.<br />El president de Mas Albornà Martí Solé Bordes ha explicat que els valors que transmet l’esport els coneixen molt bé els integrants de la fundació.
 

Per la seva part, Ander Mirambell, que acaba de tornar d’Alemanya de competir, ha explicat que va gaudir molt de la sessió fotogràfica.

El calendari, dissenyat per Ladissenyadora i amb fotografies de Domènec Font, té algunes característiques especials. Els números dels dies es poden esborrar, de manera que al final del mes la fotografia queda neta. També hi apareixen missatges relacionats amb els valors de l’esport.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: