Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Reina del Cava 2011

La model mallorquina Malena Costa va ser coronada dissabte al vespre, a la plaça de l’Ajuntament de Sant Sadurní, Reina del Cava 2011.

 

En un plaça de la vila plena de gom a gom, Malena Costa va donar les gràcies per haver-la tirat per ser l’ambaixadora d’aquest producte, del que es va declarar ser "una gran fan, sobretot del cava rosat". Per  l’ocasió, la mallorquina va vestir un model de Manuel Mota per a Pronovias, la mateixa firma d’on era la corona. El vestit tenia l’escot "paraula d’honor" i el cos amb un drapejat en forma creuada, decorat a la part de la cintura amb un detall de pedreria. La mallorquina Malena Costa té 22 anys i és una de les models nacionals més populars del moment, a més de per la seva trajectòria, per la relació que manté amb el capità del F.C. Barcelona, Carles Puyol. Pere Bonet, president de la Confraria del Cava, i Josep Maria Ribas, alcalde de Sant Sadurní d’Anoia, van acompanyar al balcó de l’Ajuntament la futura Reina del Cava i les seves vuit Dames d’Honor, que van arribar a la plaça de la vila amb el tradicional cercavila a sobre d’un cotxe d’època.  Abans de la coronació, el grup teatral Comediants va prendre el protagonisme a la plaça amb el pregó inaugural de la XXX Setmana del cava. Comediants va oferir a Sant Sadurní la darrera part de la seva trilogia cavista amb l’espectacle ‘Memòria del cava’. Fidel al seu estil, Comediants va fer un repàs als moments de la vida en què el cava fa acte de presència, tots ells moments de celebració. Els focs d’artifici van ser presents al llarg de tota la representació.  Els actes de la XXX Setmana del Cava es reprenen aquest dimarts amb la jornada de portes obertes a les caves del País del Cava i dijous amb la cerimònia d’Investidura Tardoral en què s’investirà el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, com a Confrare d’Honor a les Caves Codorniu de Sant Sadurní.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: