Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Homenatge als presidents de la colla dels Castellers de Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca han celebrat la diada del patró de la colla amb un acte de reconeixement als presidents de l’entitat.

Aquest dijous els Castellers de Vilafranca han celebrat Sant Miquel, patró de la colla i ho han fet amb dos actes per celebrar-ho amb els membres de la colla i tots els amics i aficionats castellers.<br />Com ja és tradicional, a les vuit del vespre els Verds va anar a la basílica de Santa Maria on s’oficiava una missa en honor a Sant Miquel i on van aixecar un pilar de 5 davant de l’altar, fent l’ofrena i repartint l’estampa commemorativa de la celebració d’aquest any. A continuació, els castellers es van dirigir a la sala Noble de Cal Figarot, la seva seu social, on va tenir lloc un acte de reconeixement als presidents que ha tingut la colla al llarg de la seva història, Josep Just, Josep Mestres, Pere Regull i Josep Cabré. La figura del president dels Castellers de Vilafranca és més moderna que la del cap de Colla i es va crear oficialment a principis dels anys 70, amb la creació del Patronat de la Colla i la redacció dels seus estatuts, per cuidar-se dels aspectes socials, institucionals i patrimonials de l’entitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: