Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una exposició obre la Setmana Mundial de la Lactància Materna

Una mostra de les fotos participants al I Concurs Fotogràfic convocat per els grups de suport a la lactància materna de l’Alt Penedès i unes pintures d’Anna Monzó omplen les parets de la sala d’actes de l’Escorxador de Vilafranca.  <br />

Entre les fotografies hi trobareu les guanyadores del concurs, premis que es van lliurar ahir al vespre. Rafel Casanova de Rellinars ha quedat primer, l’arbocenca Cristina Borrellas segona i Quim Bosch, de Sant Llorenç d’Hortons, tercer.

La foto guanyadora mostra el fill del Rafel Casanova, un fotògraf professional, somrient mentre mama.

Casanova es va assabentar del concurs fotogràfic per una llevadora vilafranquina que va assistir la seva dona en el part.

L’exposició dona el tret de sortida als actes de la Setmana Mundial de la Lactància Materna a l’Alt Penedès.  Demà a les 10 del matí, al mateix Escorxador, hi ha un taller de música per a mares i nadons a càrrec de Marta Carbonell.

Dimecres vinent, a les 6 de la tarda, està programat un taller de rehabilitació del sòl pèlvic i la faixa abdominal que impartirà la fisioterapeuta Laura Márquez. I dijous, la llevadora Glòria Villena farà una xerrada-col.loqui sobre Els falsos mites en lactància materna, a les 6 de la tarda.

Diumenge vinent, coincidint amb l’Eco Fira de Sant Cugat Sesgarrigues, hi haurà un mercat de segona mà d’articles de puericultura i roba infantil.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: