Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP aposta per una oferta pública en termes d’habitatge

La CUP ha presentat un pla per revertir la situació en l’accés de l’habitatge.

Els cupaires han explicat en roda de premsa que després de la crisi de rendibilitat del capital s’ha apostat per marcantilitzar necessitats basiques com és el dret a l’habitatge. Aposten per tenir una oferta pública robusta i donar l’opció a tothom a independitzar-se.

La CUP recalca que els habitatges serien de titularitat pública, fet que garantiria contractes indefinits de lloguer i unes rendes baixes que implica que els diners obtinguts es quedarien en l’economia catalana. A més, el pla compta amb les vessants feminista, antiracista, antifeixista i ecologista.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: