Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les obres del Ricard Fortuny estaran acabades al febrer

A mitjans de febrer de l’any vinent es traslladaran els pacients que hi ha a la residència Sant Francesc cap el centre Ricard Fortuny de Vilafranca.

Les obres d’ampliació del Centre  Sociosanitari Ricard Fortuny continuen avançant a bon ritme. Són unes obres que han ampliat en una planta l’actual edifici i a més incorporen una ala nova en el lateral esquerra. Durant el darrer trimestre de 2010 es van iniciar les obres d’adequació i ampliació de les places de llarga estada per tal d’atendre més persones amb alta dependència. Una ampliació que permetrà traslladar les 62 places que hi ha a la Residencia Sant Francesc de l’antic Hospital i que oferiran a més 10 places noves. La nova gerent del Consorci Sociosanitari de Vilafranca, Roser Aguilar, explica que les obres van al rimte previst i que el trasllat es farà a mitjans del mes de febrer a l’any vinent. Roser Aguilar és gerent del consorci des del passat mes d’abril en substitució del doctor Xavier Pujol que havia estat al capdavant de l’organisme durant nou anys. D’altra banda recentment s’ha donat a conèixer la Memòria d’activitats del Consorci Sociosanitari de Vilafranca. El document recull les dades mes significatives de l’activitat desenvolupada per l’entitat durant l’any 2010.  Unes dades que ajuden a visualitzar fins a quin punt està fent la tasca per a la qual va ser creada, molt especialment pel que fa a la competència i la qualitat dels serveis que s’oferixen, així com a l’eficiència en la gestió dels recursos de què disposen.<br />D’aquesta manera des de la Generalitat es valora de forma positiva tan l’activitat com la qualitat asistencial En aquest sentit la gerent també assenyala un altre informe que constata aquest treball de qualitat. En aquest sentit Roser Aguilar vol fer notar que malgrat la crisi económica i les retallades hi ha un esforç en treball i en eficiència dels equips de professionals que conformen l’organisme. Justament Aguilar ha volgut destacar l’aposta per l’ampliació del centre, malgrat les incerteses econòmiques que genera la crisi. Unes obres que s’estan duent a terme en un espai amb activitat asistencial, per això s’ha tancat provisionalment una unitat per poder fer trasllats. Unes obres que poden comportar algunes molèsties, que es veuren compensades ben aviat amb una ampliació i millora del centre.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: