Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Caixa Penedès va subvencionar a través de la seva Obra Social el viatge dels Castellers de Vilafranca a la Índia

Un cop passada la festa major, els Castellers de Vilafranca i Caixa Penedès han explicat la subvenció que l’entitat d’estalvi, a través de la seva obra social, va atorgar als Castellers per ajudar a cobrir les despeses del seu viatge a la Índia.

Al Fòrum Berger Balaguer de Caixa Penedès, el director de l’oficina central i els responsables dels Verds han explicat que la colla va rebre 25.000€ com a subvenció de l’obra social. Una subvenció dins dels programes d’obra social de la Generalitat, per tal de donar suport a un intercanvi cultural entre els Castellers de Vilafranca i el Govindes indis.<br />El director de l’oficina central de Caixa Penedès, Carles Ibáñez, comentava que és una subvenció més dins dels convenis que cada any signen amb la colla castellera.
Per part dels Castellers, el seu president Miquel Ferret, recordava que el viatge a la Índia ha estat un dels més importants de la colla. Primer per el volum de gent que es va mobilitzar, per la distància del viatge i per la importància dels castells que es van realitzar.

Des de la colla consideren també que sense aquest suport el viatge a la Índia hauria estat pràcticament impossible. També des de Caixa Penedès es mostraven satisfets d’aquesta col·laboració, i insistien que des de fa temps signen cada any convenis amb les entitats de la vila per tal de col·laborar en el seu funcionament.<br />L’acte va servir també per tal de mostrar imatges de les diferents activitats que els Castellers de Vilafranca van realitzar en la seva estada a la Índia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: