Dijous, 16 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP inicia un procés de reflexió per marcar les línies de treball del mandat

L’Assemblea General de la Candidatura d’Unitat Popular de Vilafranca ha obert, aquest dissabte, un debat estratègic que servirà per marcar les línies i eixos de treball dels propers quatre anys. <br />

En consonància amb la filosofia de la CUP, l’assemblea ha estat oberta a la militància, als simpatitzants i a aquells que van col·laborar amb la darrera campanya electoral.<br />Aquesta reflexió, que també inclou els resultats electorals, no es resol en una única assemblea i s’emplacen a continuar treballant fins a final d’any quan valoraran les aportacions que generi aquest procés.

El cap de llista de la CUP a Vilafranca, Llorenç Casanova, vol fer una reflexió i un debat llarg, serè i participatiu. La reflexió engegada també inclou un debat organitzatiu per decidir una proposta organitzativa de treball que s’adapti al nou mandat i que permeti a la CUP enfortir el seu projecte polític.

<br />Quant als reptes més immediats, Casanova parla dels pressupostos de l’ajuntament de Vilafranca per aquest any, encara pendents d’aprovació però que es duran al ple aquest juliol i els de 2012, que començaran a dissenyar a partir del setembre. La premissa per donar-los suport és que siguin participatius i que reflecteixin les seves propostes programàtiques.

 

Aquest mandat la CUP entra per primera vegada al Consell Comarcal de l’Alt Penedès gràcies als regidors aconseguits a diversos municipis.  <br />Casanova diu que l’objectiu serà reforçar el treball municipal de la Candidatura i garantir els drets socials i la igualtat d’oportunitats dels penedesencs.<br />Segons afirma fins ara el Consell ha treballat a curt termini i cal treballar a mig termini, centrant-se en definir el futur de l’Alt Penedès.

Aquesta assemblea de la CUP ha estat la primera després de les eleccions municipals del 22 de maig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: