Dimarts, 14 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Coral infantil l’Espinguet comença una nova etapa amb la voluntat de tornar a ser un referent a Vilafranca

Ja fa alguns dies que es coneix que l’equip directiu el darrer curs de la coral l’Espinguet ha plegat en bloc. Diversos motius els han dut a prendre aquesta decisió, en un moment en què la coral tampoc passa per la seva millor temporada.

<p />

Després de celebrar quaranta cinc anys de vida, s’ha considerat que cal una nova empenta i un treball intens per tal de fer-la revifar. Aquest darrer curs per exemple, la coral reunia només una vintena de cantaires, i el grup dels petits en tenia només dos.<br />Txell Montserrat i Montse Terrades son de moment les dues cares visibles d’aquesta nova etapa. Elles en seran de moment les directores, però en breu esperen poder sumar-ne més. Una altra de les novetats és el canvi en el dia dels assaigs, que passarà a ser dimarts, a partir de 2/4 de 6 i fins a 2/4 de 7 de la tarda per a petits i mitjans; i de 2/4 de 7 a les 8 del vespre per el grup de grans.

De moment els primers objectius que s’han marcat passen precisament per mirar d’augmentar el nombre de cantaires en cada un dels tres grups que conformen la coral.<br />Pel que fa les activitats per el proper curs que començarà el 27 de setembre, seran similars a les que s’han fet fins ara. El concert de Nadal, el de final de curs i el de Sant Jordi, a banda de la cantata conjunta amb les corals del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya.

Aquesta darrera es farà els dies 12 i 13 de maig.

Terrades i Montserrat han volgut animar tots els nens i nenes que tingui ganes de cantar que s’acostin a l’Espinguet per tal d’apuntar-se. De moment se’ls pot trobar a la tercera planta de l’Ateneu Municipal, a la plaça del Penedès. També al seu web www.lespinguet.org", o bé a través del correu electrònic es pot demanar més informació i fer la pre-inscripció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: