Dimarts, 14 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Big Mama i una vilafranquina ajuden Suport Tibet

L’Associació Cultural i de Solidaritat, Suport Tibet, ha rebut dues aportacions a la seva causa que li permetran rellançar accions de cooperació amb els tibetans a l´exili. <br />

En primer lloc, la cantant de blues Big Mama els ha cedit la cançó Tibet lliure perquè la utilitzin a favor de la causa tibetana i han optat per realitzar un vídeoclip amb imatges de la dura repressió a l´interior del Tibet i de l’exili al Nord de l´Índia.

Albert Carrasco, president de Suport Tibet, està molt satisfet amb aquesta col·laboració d’una cantant compromesa amb la causa tibetana.

<br /> Suport Tibet també ha rebut una donació de 2 mil euros per part d´una vilafranquina que vol conservar l´anonimat.

L’associació ja estava en contacte amb TIBETAN CHILDREN VILLAGE´S, una entitat que coordina aldees infantils per els infants exiliats, i han optat per demanar-los quines necessitats urgents tenen. Més de 16.300 nens i nenes tibetans, orfes o fills de la diàspora tibetana, viuen a les aldees d’aquesta entitat. Les seves escoles estan auditades pel govern tibetà a l´exili.

Conscients de les dificultats econòmiques que vivim, Carrasco fa una crida a col·laborar amb la causa tibetana i afirma que crisi és no tenir llibertat, estar en risc de perdre la salut o la vida per reclamar el que és teu i no poder viure al teu país, ocupat per colons i policies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: