Dimecres, 15 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Molí d’en Rovira tanca les festes del barri amb satisfacció per els actes realitzats i destacant la 24èna edició de la Milla Urbana

Aquest cap de setmana el barri del Molí d’en Rovira ha celebrat la seva festa, que recordem ja va començar amb la seva activitat a primers de setmana amb el bàsquet 3×3.

Els actes principals però, tenien lloc al llarg del cap de setmana, amb la nit jove que es feia divendres. Amb la participació de tres grups de la vila, la valoració que se’n fa des de l’Associació és del tot positiva. Josep Maria Mateu, des de la Junta, comentava que s’ha demostrat que hi ha nivell musical a la vila. Recordava també que per exemple els Inadaptats van començar tocant al Molí d’en Rovira.
Al llarg del dissabte els actes es van iniciar amb un festival per la mainada que es va fer com la majoria d’actes al carrer Magarola. Una activitat amb jocs per la mainada que organitzava el grup de joves del barri amb el grup d’escoltes de Vilafranca.<br />Després hi va haver xocolatada popular i acte seguit un dels actes importants de la festa, com és la milla urbana. Enguany s’ha arribat a les 24ena edició amb més d’un centenar de participants. Mateu insistia en que són de les poques associacions que organitzen activitats esportives dins de els festes del barri.

Els actes de la festa del barri del Molí d’en Rovira finalitzaven dissabte a la nit amb el ball de nit que va oferir el grup "La Marsalada" i que servia per oferir una nit de gresca per a un públic ja de mitjana edat. Com és habitual en aquest cas, diumenge era dia de descans al barri del Molí d’en Rovira.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: