Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Alt Penedès suma 850 nous llocs de treball i 15 empreses durant el primer trimestre de l’any

El mercat del treball de l’Alt Penedès tanca el primer trimestre de l’any amb una nova xifra històrica.

Concretament, la comarca ha assolit els 43.655 llocs de treball, que suposa la xifra més elevada d’afiliacions des del 2008 i 850 llocs de treball més respecte a l’any anterior. Una dada que s’acompanya també d’un nou creixement en el nombre d’afiliacions a la Seguretat Social, en total l’Alt Penedès tanca amb 50.185 afiliats.

Així s’extreu del darrer Informe trimestral del mercat del treball i teixit empresarial elaborat pel Gabinet d’Estudis de la Cambra de Comerç de Barcelona i publicat per la Cambra de Comerç de Barcelona a l’Alt Penedès, que també analitza les dades d’afiliats i l’atur mensual.
El nombre de comptes de cotització a la comarca registra 3.264 empreses a finals de març, 15 empreses més respecte a un any enrere. No obstant això, aquesta evolució és menys intensa a la registrada pel conjunt de Catalunya.

Per sectors, el teixit empresarial ha crescut només als serveis respecte a l’any anterior, amb 36 empreses més, s’ha mantingut a l’agricultura, i ha disminuït a la indústria i a la construcció, amb 10 i 11 empresa menys, respectivament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: