Dimecres, 31 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cassolada i mani aprofitant la visita de Mas

A les 8 d’aquest vespre, els Indignats vilafranquins es reuniran a la FECA, a la sortida de Vilafranca en direcció a Pacs, per tal de manifestar-se i fer una cassolada que mostri el seu desacord amb les polítiques empresarials d’aquest país. <br />

Els Indignats aprofiten l’assistència del president de la Generalitat a la Nit Empresarial 2011 que organitza la patronal penedesenca Unió Empresarial del Penedès. La festa tindrà lloc a Bodegas Torres, a Pacs, a partir de les 9 del vespre.

Després de descartar convocar una acampada aquest cap de setmana, coincidint amb el Vijazz, s’han limitat a instal·lar una parada informativa davant la Capella de Sant Joan. Sota una pancarta que demanava "PROU CORRUPCIÓ" han donat a conèixer el moviment 15 M als nombrosos visitants que ha dut el festival de vins i jazz vilafranquí. A banda de la parada, també s’han sumat a la festa, programant una actuació dels Malavaring Brutal.

<br />D’altra banda, han aprofitat per anunciar que organitzen un bus per anar a Madrid el 23 de juliol, el dia que hi arriba la marxa popular dels indignats que va sortir de plaça Catalunya i fa dos caps de setmana va fer nit a Vilafranca.

 

Aquells que vulguin desplaçar-se amb el bus han d’enviar un e-mail a

El col·lectiu d’Indignats recorda que manté les assemblees populars els dijous, a dos quarts de 9 del vespre a la plaça de la Vila, i que cada dia es reuneixen les diferents comissions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: