Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dues xerrades per viure més bé en un món millor

Aquest dijous, 9, i el vinent, 16 de juny, a les 8 de la tarda, tindran lloc a l’Escorxador de Vilafranca, dues xerrades dirigides a tota la ciutadania en el marc del Dia Mundial del Medi Ambient. <br />

Dijous es parlarà d’ "Accions quotidianes per fer front al canvi climàtic" i servirà per conèixer la nostra petjada ecològica i per aprendre, entre d’altres, bones pràctiques per aconseguir un estalvi energètic i econòmic real.

La segona xerrada, el dijous 16 de juny, s’anomena "Iniciació als horts ecològics" i servirà per aprendre els conceptes bàsics que s’han de tenir en compte a l’hora de tenir cura d’un hort sense la utilització de productes químics.

Les xerrades són gratuïtes i obertes a tothom.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: