Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La vicepresidenta Ortega destaca el potencial econòmic del Penedès

<p />La vicepresidenta del Govern i titular del departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, ha inaugurat aquest migdia les Fires de Maig.  

Ortega, que ha visitat Vilafranca en més d’una ocasió, ha volgut destacar el talent i el potencial econòmic del Penedès, juntament amb la perseverança de l’alcalde i company d’escó al Parlament, Pere Regull.

La titular del departament de Governació i Relacions Institucionals ha tallat la cinta inaugural, s’ha fet les fotos de rigor a costat de les autoritats i ha signat el llibre d’honor de l’Ajuntament. <br />Quant a les Fires 2011, l’alcalde anima els penedesencs a visitar el certamen, a interessar-se per les novetats i a comprar.

Regull confia superar les previsions inicials que parlen de 40.000 visitants entre avui i diumenge.

Pel que fa a les múltiples activitats paral·leles destaquen el concert d’aquesta nit a càrrec de la Beth, el tradicional concert de cant coral de dissabte a la tarda i el de Derrumband per la nit o l’obra teatral de Fires, Gata sobre teulada de zinc calenta a càrrec del Teatre Lliure, diumenge a la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: