Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta el llibre "Desenlaces y tragedias"

La presentació de la primera novel.la del vilafranquí Ginés Rodríguez va tenir una càlida acollida.

Dissabte al vespre l’estació de Serveis Penedès de la carretera d’Igualada s’omplia d’amics i coneguts per presenciar la presentació de la primera obra de narrativa del poeta vilafranquí, conegut amb el nom artístic de Duthi. Entre els presents hi havia representants polítics i de l’associació de veïns de la Barceloneta, de la qual en Ginés Rodríguez en va ser fundador. "Desenlaces y tragedias" presenta primer una descripció de l’evolució dels divorcis al nostra país i tot seguit un relat novel.lat. El missatge va adreçat a les joves parelles. Malgrat el que es podria pensar amb la lectura de les primeres pàgines, Duthi nega que es tracti d’una obra masclista, i apunta que el seu objectiu és donar un missatge a les noves generacions perquè tinguin més paciència en les relacions de família. Editada per Marré la portada de la novel.la compta amb un dibuix de Montserrat Socias, i la presentació va anar a càrrec de l’escriptor Ramon Bernat Mestres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: