Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Busco família és la nova campanya de la Mancomunitat Penedès Garraf destinada a promoure l’adopció de gossos i gats del centre d’acollida d’animals domèstics ubicat a Vilafranca.

La campanya consta de material gràfic i d’un vídeo protagonitzat pel Calipo, un gos que ha estat abandonat i que es troba al Centre esperant una nova oportunitat de viure en família.

 El material gràfic tracta sobre la problemàtica de l’abandonament i incideix en la necessitat de fer adopcions responsables, alhora que explica en què consisteix l’adopció i els passos que han de seguir aquelles persones que vulguin acollir un gos o un gat. El desenllaç de la història del Calipo es pot veure al web <a href="http://www.caadpenedes.org">www.caadpenedes.org</a>, en un vídeo on, a més, es mostren alguns aspectes relacionats amb la tinença responsable.

Coincidint amb aquesta campanya, el centre d’acollida d’animals domèstics amplia l’horari de visita de les instal·lacions a les tardes. Així, en els mesos d’abril a juny, el centre obrirà de dilluns a divendres, de quatre a sis . En els mesos de juliol a setembre, l’horari de tarda serà de dos quarts de sis a dos quarts de vuit. El Centre obre tot l’any els matins de dilluns a dissabte de 10 a una i està tancat els diumenges i els festius.
 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: