Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Confraria del Cava investirà Valentí Fuster a Nova York

La Confraria del Cava vol retre homenatge a la trajectòria del prestigiós cardiòleg català Valentí Fuster que actualment compagina els càrrecs de director de l’Institut Cardiovascular de l’Hospital Mount Sinai de Nova York i el de director general del Centre Nacional d’Investigacions Cardiovasculars, ubicat a la mateixa ciutat. 

<p />

Valentí Fuster és l’únic cardiòleg del món que ha rebut els màxims guardons de les quatre principals organitzacions internacionals de cardiologia per la seva valuosa aportació a la recerca científica en aquest camp.

La cerimònia tindrà lloc el 19 de març a Nova York i, al costat del doctor Fuster, s’investiran com a Confrares de Mèrit diverses personalitats vinculades a la distribució de vins i caves als Estats Units, a la gastronomia i a la premsa especialitzada del país. Un showroom adreçat a professionals del sector de la distribució i la restauració i un acte a l’Institut Reina Sofia de Nova York completen el viatge dels confrares.

Valentí Fuster serà el tercer Confrare d’Honor investit en una Investidura Internacional.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: