Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença el període de preinscripcions als centres d’ensenyament pel curs 2011-2012

Aquest cap de setmana també l’Institut Milà i Fontanals ha celebrat la jornada de portes obertes.

Fins el 25 de febrer tindrà lloc el període de preinscripció per a les escoles i instituts per al curs 2011-2012. La preinscripció és el procés que s’ha de seguir per sol·licitar una plaça escolar, i l’han de fer les famílies amb fills i filles que hagin d’accedir per primera vegada a un centre educatiu. Per tant, aquest procés és especialment important per a l’alumnat que el curs vinent hagi de cursar P3 o 1r d’ESO i també afecta a aquells que volen demanar un canvi de centre. Per aquest motiu els centres de Vilafranca han estat realitzant els darrers dies jornades de portes obertes, com pot ser el cas d’aquest dissabte a l’Institut Milà i Fontanals. Les jornades de portes obertes serveixen per informar les famílies de tots els aspectes relacionats amb el funcionament dels centres i també de la normativa que regula el procés de preinscripció. En aquest sentit, els centres informen sobre la normativa vigent que inclou els criteris d’admissió i sobre el calendari i els procediments que se segueixen en la matriculació de l’alumnat. Les famílies s’interessen en especial per diversos aspectes del funcionament dels centres. Amb les portes obertes es poden exposar els treballs dels alumnes actuals i   més, s’explica l’oferta de places, el projecte educatiu, les activitats extraescolars i els serveis escolars que ofereixen, entre altres aspectes d’interès. <br />En el cas del Milà i Fontanals destaca , per exemple que és l’únic de la comarca que ofereix el batxillerat artístic. Al Milà a més de l’ESO i el batxillerat també s’oferten cicles formatius de cures auxiliars d’infermeria a més d’ensenyament d’esports, de tècnic en futbol i en bàsquet. D’altra banda la darrera jornada de portes obertes a Vilafranca la farà l’Institut Alt Penedès, aquest dimecres , d’1/4 de 6 de la tarda a 8 del vespre.  Pel que fa a les preinscripcions que es poden realitzar des d’avui i fins el 25 de febrer podeu obtenir més informació a l’Oficina Municipal d’Escolarització situada al carrer de Santa Maria, número 2 de Vilafranca.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: