Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC de Vilafranca inaugura una exposició itinerant sobre els 100 anys de l’estelada

L’escriptor Jordi Llavina va ser l’encarregat de presentar-la. Llavina va explicar l’evolució de l’estelada com a símbol i emblema independentista i va puntualitzar que, malgrat la bandera nacional és la senyera, l’estelada aporta un gran sentiment identificador de la voluntat “de llibertat de Catalunya”.

<p />

L’escriptor es va mostrar del tot convençut que l’independentisme d’esquerres superarà la crisi que pateix actualment i remuntarà. Per ser estrictes, però, se’n compleixen 103 d’anys de l’estelada, malgrat l’exposició no ha arribat a Vilafranca fins ara. 

El regidor Pep Quelart es va mostrar satisfet per poder inaugurar una exposició al nou local d’Esquerra-Vilafranca fet que mostra una clara voluntat d’obrir el partit a la ciutadania.  Des d’Esquerra també expliquen que l’exposició s’ha escollit perquè volen seguir apostant per mantenir la tasca de conscienciació dels avantatges que suposaria la independència per la població catalana.<br />Els plafons es poden veure des de l’exterior de la nova seu, i de fet, asseguren que el nou emplaçament al carrer Beneficència els permetrà fer més exposicions en aquest format, i que per tant, seran visibles des del carrer. L’exposició es pot visitar fins al 21 de gener.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: