Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC treu el calendari de Sant Sadurní pel 2011

Segons ERC és un calendari fet a mida per a totes les persones que viuen as la capital del cava amb les festes, les activitats assenyalades i les celebracions pròpies que marquen el ritme dels sadurninencs al llarg de les estacions de l’any.

<p />

En cada mes hi ha gent molt o gens coneguda que han volgut col·laborar amb els republicans acompanyats per una frase al voltant del compromís, amb la qual segurament us podreu identificar.

<br />Les fotografies són de Meritxell Lombarte i se n’ha fet una tirada de mil exemplars que trobareu en una parada al mercat. A més, tothom que dipositi una carta als Reis demanant el que voldria per a Sant Sadurní a la bústia de la seu d’Esquerra rebrà un exemplar, si especifica la seva adreça postal. La carta als Reis també es pot fer arribar via correu electrònic a <a href="mailto:"></a>

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: