Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Tastavins han investit acadèmic d’honor al president de Bodegues Torres

Aquest dissabte a la nit es va celebrar al Celler Waltraud de Pacs del Penedès el tradicional Capítol d’investidura de l’Acadèmia Tastavins Penedès.

El Capítol d’Investidura es celebra anualment a finals d’any per tal de donar entrada a l’entitat a totes aquelles persones que ho hagin sol·licitat durant l’any. D’aquesta manera s’investien nous acadèmics i acadèmiques de nombre. <br />També es va investir Acadèmic d’Honor Miquel Agustí Torres, president de Bodegues Torres, i Acadèmic de Mèrit, Oriol Guevara, director general de l’INCAVI.
Durant la vetllada al Celler Waltraud es van lliurara els II Premis Tastavins.<br />Com explica el president de l’Acadèmia, Joan Tarrada, amb aquests premis es vol reconèixer anualment la tasca de cellers i pagesos.

Miquel Torres va agrair especialment la distinció i va dir que, de fet, és el sector vitivinícola qui hauria de fer un reconeixement a la gran tasca de promoció que fa l’acadèmia.

Els Tastavins van guardonar amb el premi de Millor celler de l’any a Bodegues Torres, i com a Millor Viticultor de l’any a Lluís Milà de Villalobos.

Els premis també reconeixen anualment la millor iniciativa que en aquesta ocasió ha recaigut a la Setmana del Cava, organitzada per la Confraria del Cava.

Finalment un altre dels reconeixements va ser al mèrit periodístic i va recaure en la figura del periodista Sergi Cortés de la Revista Cupatges.<br />Els Premis Tastavins són uns premis que es decideixen per votació popular i atorga l’Acadèmia en reconeixement al celler de l’any, el viticultor de l’any, la millor iniciativa vitivinícola i el mèrit periodístic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: