Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

"La síndrome de Bucay", una comèdia sobre les casualitats de la vida, i de l’amor, es va poder veure diumenge al teatre Cal Bolet

De fet es tracta d’una de les sorpreses de la passada temporada a Barcelona, escrita i dirigida per Joan Gallart i a càrrec de la companyia Donsamí Magradat, que es va poder veure sobre l’escenari del teatre vilafranquí amb la presència de joves actors com ara Bernat Quintana i Aida Oset, dos destacats actors de la sèrie "El cor de la ciutat", de TV3.

De fet, tot just abans de començar la representació, Bernat Quintata que interpreta un dels protagonistes masculins comentava als nostres micròfons que es tracta d’una obra lleugera i divertida, que pretén fer passar una bona estona. Per ell, a nivell personal, a més un repte perquè venia de fer una obra amb un paper més dramàtic.

Quintana considera que es tracta d’una obra simpàtica que parla una mica de les coses que som capaços de fer per amor, amb dos personatges masculins que tenen punts de vista molt diferents.

En concret l’obra parla de com n’és de casual la vida. De l’amor, les mentides, les veritats que és millor no saber, dels secrets, dels prejudicis i dels moments viscuts amb intensitat.

Tot plegat, amb un repartiment d’actors i actrius força joves, i que van fer gaudir al públic que es va acostar a Cal Bolet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: