Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les forces polítiques continuen promovent el contacte personal amb els ciutadans

Per exemple aquest dissabte i malgrat l’amenaça de pluja el mercat del dissabte a Vilafranca continuava comptant amb parades de diferents forces polítiques i amb els seus candidats.

Per part de CiU, Pere Regull i Ramon Carbó, ens explicaven que porten tota la campanya fent actes arreu de la comarca per difondre el missatge. L’alcalde de Vilafranca destaca que els ha arribat el missatge de ganes de canvi, sobretot perquè fa falta un govern fort que pugui gestionar la sortida de la crisi.
Regull insisteix en la necessitat que tothom vagi a votar perquè avisa que si el tripartit pot sumar tornarà a pactar. Per la seva banda l’alcalde de Sant Martí Sarroca, Ramon Carbó, recorda l’aposta que CiU ha fet en la llista per que els municipis i el territori estiguin representants.

Per part d’ERC i , malgrat les enquestes desfavorables, asseguren que el contacte amb la gent els fa intuir una remuntada en la recta final de campanya, sobre tot perquè dins de l’oferta independentista esquerra pot considerar-se el vot útil.

També la diputada i candidata del PP, Dolors Montserrat, va ser a Vilafranca en aquest dissabte plujós i també els populars consideren que el seu serà el vot útil, diuen, per evitar la deriva independentista de CiU.

En relació al Penedès la candidata sadurninenca assenyala la necessitat d’ampliar serveis i infrastructures.

Qui també ha dut una intensa campanya al llarg dels darrers dies arreu del Penedès és Reagrupament. Es presenten com l’aposta independentista que porta un missatge clar i honest. El coordinador comarcal de Reagrupament, Jaume Claramunt, assenyala que la seva formació no és pròpiament un partit sinó una alternativa als partits polítics.

Queden cinc dies de campanya i el gruix dels actes centrals al Penedès ja ha passat, tot i que el PP el fa demà a Avinyonet amb la participació del diputat Esteban Gonzàlez-Pons.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: