Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els plans d’ocupació de Vilafranca contracten 50 persones

L’Ajuntament de Vilafranca va sol·licitar al Servei d’Ocupació de Catalunya 19 projectes per cobrir 48 contractacions que s’han iniciat en els darrers dies, i 18 projectes per cobrir 47 contractacions per a l’any 2011, que han estat aprovats en la seva totalitat.

<p />

Els diferents projectes aprovats estan adscrits a diferents departaments de l’Ajuntament, en funció dels sectors d’activitats amb què estan relacionats com poden ser medi ambient; tecnologies de la informació i la comunicació; arranjament d’habitatges o el sector de sostenibilitat urbana. 

Entre els dies 12 i el 19 de novembre es van formalitzar els primers 48 contractes, per un període de 6 mesos i amb una jornada parcial del 70%. 

Les persones beneficiàries rebran un mínim de 30 hores de formació transversal al llarg de l’execució del contracte. Es tracta de treballadors desocupats inscrits com a demandants d’ocupació al SOC, que preferentment han participat en accions formatives relacionades amb els sectors prioritzats, joves fins a 30 anys i persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: