Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC presenta 10 compromisos amb els ciutadans de l’Alt Penedès

Els candidats socialistes de la comarca, Roberto Labandera, Imma Ferret i Sussanna Mérida, han subscrit un document amb 10 punts que es comprometen a tirar endavant la propera legislatura.

Els seus compromisos amb els joves inclouen beques i crèdits salari que els permetin treballar, així com ampliar el període dels comptes habitatge. <br />Quant a aspectes relatius al teixit productiu, destaca la voluntat de reforçar la potencialitat comercial de la comarca, i en especial la capitalitat comercial de Vilafranca, que segons Labandera ha perdut gas.  
Els seus compromisos també inclouen la construcció d’un edifici polivalent per a la gent gran a l’edifici de l’INCAVI, a Vilafranca, i la concertació de més places.<br />A l’altre extrem, anuncien una nova llar d’infants a Vilafranca i prioritzar de forma especial les noves escoles de Pontons, Torrelles de Foix i Sant Marçal, així com el quart institut de Vilafranca. També es comprometen a concertar amb l’ajuntament de Vilafranca l’obtenció de nous espais per a l’Escola oficial d’idiomes i l’escola d’adults.

<br />En matèria de salut pública parlen de la posada en marxa del segon CAP de Vilafranca i del CAP dels Monjos i d’acabar els consultoris de Puigdàlber i Olèrdola. El compromís per accedir a l’habitatge passa per impulsar habitatge protegit als municipis grans de la comarca: Vilafranca, Sant Sadurní i els Monjos i el desenvolupament de l’ARE de Les Bassetes.<br />El PSC també aborda la mobilitat en aquest decàleg de compromisos. Des de millorar els serveis ferroviaris amb Barcelona i incrementar els combois entre la comarca i Sant Vicenç de Calders a crear l’estació de trens regionals als afores de Vilafranca. 

Una altra aposta destacada és la finalització i aprovació del projecte constructiu del tren orbital entre Vilanova i Vilafranca.<br />El PSC també fa públic el seu compromís per gestionar el planejament territorial, en al·lusió al Pla Director Territorial de l’Alt Penedès i el Pla Territorial Parcial de la Regió de Barcelona, aprovar i desenvolupar el catàleg del paisatge del Penedès i continuar aplicant la Llei de millora de les urbanitzacions amb dèficits urbanístics i la Llei de barris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: