Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC destaca les seves propostes en política social i econòmica

El PSC destaca les seves propostes per fer front a la crisi sense que es produeixi un  trencament social.

També el PSC disposava d’una parada informativa al mercat aquest dissabte que li permetia un contacte de proximitat amb els ciutadans, recollint les seves preocupacions. Aquest és un bon lloc per exposar també les propostes del programa electoral. Per exemple el contracte de futur per a joves, que segons el diputat Roberto Labandera és una de les mesures que planteja el PSC per ajudar a sortir de la crisi. El PSC planteja també la creació d’un fons social que permeti oferir ajuts a les famílies que no tinguin cap ingrés i, a canvi, oferir formació o treball social. Labandera defensa també la gestió del govern en aquests darrers anys indicant l’esforç que s’ha realitzat per millorar els serveis ferroviaris, l’increment de centres escolars o de serveis sanitaris.<br />El PSC farà l’acte central de campanya a Vilafranca aquest proper dijous a dos quarts de vuit a Cal Figarot amb José Montilla

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: