Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un accident de trànsit provoca destrosses importants a la paret lateral de l’Hotel Pere III

Va ser ahir poc després de dos quarts de cinc de la tarda quan un vehicle va envestir-ne un altre.

La conductora del cotxe envestit, que circulava pel mateix carrer de Cal Bolet, va perdre el control i va acabar sortint de la calçada i encastant el vehicle contra l’edifici de l’Hotel Pere III. Després de les primeres investigacions de la Policia Local, totes les dades apunten a que l’accident es va produir com a conseqüència d’una infracció de trànsit que va provocar l’envestida del vehicle infractor i que va fer encastar el segon vehicle contra la façana de l’Hotel.<br />La dona va haver de ser traslladada en ambulància a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès amb ferides lleus.<br />Durant la tarda, efectius de la policia local van treballar per retirar el vehicle sinistrat. Ara encara es poden veure els efectes de la topada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: