Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tres-centes cinquanta persones assisteixen a la representació de l’obra d’humor Brots, de la companyia Toni Albà

Albà i la seva companyia eren els encarregats d’obrir la nova temporada d’espectacles del Casal aquest dissabte a la nit. Es tractava d’un dels plats forts de la programació i, pel teatre, van passar unes tres-centes cinquanta persones disposades a riure amb aquesta proposta.

<br />"Brots" se situa en el funeral d’un home molt conegut, amb moltes virtuts i molts amics. Quatre d’ells, els més propers, es troben fent de mestres de cerimònia en aquest particular funeral homenatge. El mateix Toni Albà, Fermí Fernandes, Gerard Domènech i Xavier Macaya interpreten aquests quatre amics i juguen amb l’humor negre i l’humor absurd per retrobar la sensació prohibida del riure en situacions inadequades o incòmodes.<br />Poc abans de la representació, Toni Albà explicava l’elaboració d’aquest treball a l’entorn del riure prohibit.
En aquest cas, els quatre personatges es veuen abocats al ridícul constant. Per això l’obra es vehicula a través del cabaret, per la interacció amb el públic, i el clown, per les situacions incòmodes a les quals s’han d’enfrontar els protagonistes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: