Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Inseguretat al jutjat de Vilanova

Dos vilafranquins son agredits als jutjats de Vilanova, després de declarar en un judici contra els atracadors que els havien robat a punta de pistola a casa seva

Els fets van succeir ahir, segons publica La Vanguardia, als jutjats de Vilanova després que Laurent Corrio i Irene Alemany sortissin dels jutjats de declarar contra els autors del robatori a punta de pistola que van patir a casa seva el passat mes de setembre.<br />A la sortida del jutjat els dos vilafranquins van ser amenaçats de mort i agredits per els encausats, de nacionalitat romanesa.<br />Segons La Vanguardia, després de ser atesos a l’hospital van presentar denuncia per aquests fets, tot lamentant la falta de vigilància i seguretat en els jutjats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: