Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gelida ja disposa de Club Excursionista

L’objectiu és dinamitzar les activitats de muntanya entre els gelidencs, així com potenciar diverses modalitats esportives. Entre les activitats que oferirà destaquen les caminades i sortides a la muntanya, l’escalada i l’alpinisme BTT.

 

Fundat oficialment el març del 2009, el Club Excursionista ha tirat endavant gràcies a la implicació d’un grup de gelidencs amants de la muntanya.  La junta directiva està formada per set persones, amb Òscar Sanchez com a president. Ell mateix explica que aposten per potenciar les activitats de muntanya.
<div></div>
El Club Excursionista Gelida té previst organitzar les activitats en funció de la demanda dels seus socis. També volen organitzar cursos, conferències, xerrades i exposicions. <br />Per fer-se soci, recomanen disposar de la llicència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya que el mateix club pot tramitar. La seu del nou centre excursionista està al CIC i l’horari d’atenció és els dijous de 8 a 10 de la nit. També trobareu més informació al web www.centreexcursionista.gelidaentitats.cat. 

La presentació pública del Club Excursionista Gelida té lloc a dos quarts de 8 d’aquest vespre, al Centre Cultural de Gelida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: