Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots volen fer per la diada del Roser els tres castells de vuit i culminar la temporada amb el pilar de sis

Aquest proper diumenge, dia 31 d’octubre, els Xicots celebren una de les actuacions castelleres més importants de l’any, la Diada del Roser. A més de ser l’actuació amb la que normalment tanquen el seu calendari a Vilafranca, també és la diada amb la que han aconseguit els seus millors registres castellers.

L’objectiu és fer-hi els tres castells de vuit, que ja han assolit aquest any i, si pot ser, descarregar-los. Enguany ja han completat tres vegades el 4 de 8, més un de carregat, i han carregat el 3 de 8, per la Festa Major, i la torre de 8 amb folre, pel Concurs. Després dels darrers assaigs, el quatre presenta molt bones mides i al tres han hagut de fer alguns canvis.

A més, en les darreres setmanes el treball en el pilar de 6 està donant el rendiment suficient com per dur-lo a plaça aquest diumenge i seria el colofó ideal per la diada i per una temporada que ha estat complicada.

Aquest vespre, els de la camisa vermella assagen conjuntament amb els Nens del Vendrell. Els Xicots animen a tots els seus membres i afició a participar en aquest darrer assaig i a la diada del Roser.

En l’actuació, que s’iniciarà a la plaça de la Vila a dos quarts d’una, els Xicots compartiran plaça amb els Nens del Vendrell i els Castellers de Sant Cugat. Prèviament es farà un cercavila que sortirà a les dotze de Cal Noi Noi fins arribar a la plaça de la Vila. En acabar la diada castellera hi haurà una paella popular a la plaça Milà i Fontanals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: