Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Centre Àgora rep 40 nous emprenedors cada mes, una xifra que s’ha incrementat a causa de la crisi

Dimecres a la tarda, l’escola Pau Boada del barri de l’Espirall acollia la tercera edició de la Jornada Motiva, un taller de generació d’idees i creació d’empreses.

El taller, organitzat pels experts en creació d’empreses del Centre Àgora de Vilafranca i emmarcat en la llei de barris, va ser tot un èxit i va comptar amb una bona participació. I és que des de fa un parell d’anys, la crisi econòmica ha fet estralls entre els ciutadans. Molts s’han quedat a l’atur i troben que l’autoocupació és l’única manera de sortir d’aquesta situació. Per això, al Centre Àgora estan rebent quaranta nous emprenedors cada mes, dels quals entre un 20 i un 25% acaben tirant endavant el seu negoci.

El perfil dels negocis que es plantegen ara és molt diferent al de fa uns anys. Abans, l’emprenedor era un jove de 25 a 35 anys que deixava la feina per tirar endavant un nou projecte com a empresari. Ara, amb la crisi, el perfil dels emprenedors és de majors de 40 anys.

El Centre Àgora de Vilafranca ofereix als emprenedors assessorament per tirar endavant els seus projectes i, qui hi estigui interessat, s’hi pot posar en contacte al 93 817 11 69 o a l’adreça de correu electrònic .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: