Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tres corals d’avis cantaran a l’espectacle Antologia de la sarsuela

Tres corals d’avis de la vila participaran en el concert Antologia de la Sarsuela que servirà per cloure la Festa de la gent gran en marxa de Vilafranca.

El darrer acte de la Festa de la gent gran en marxa serà diumenge 23 de maig, a partir de les 5 de la tarda a l’Auditori Municipal amb la representació d’Antologia de la Sarsuela. L’espectacle està dirigit per Helena Bayo, directora d’òpera i sarsuela, i es representaran fragments de reconegudes obres com Doña Francisquita, Luisa Fernanda, La tabernera del puerto i Cançó d’Amor i de Guerra. Els intèrprets solistes, un tenor, un baríton i una soprano, estaran acompanyats per tres corals de gent gran de Vilafranca: la Societat Coral El Penedès, la coral Tercera Primavera i la coral del Casal de Gent Gran del Tívoli, amb un total d’un centenar de cantaires. Aquests ja s’han començat a trobar per assajar la seva intervenció. Dimarts assajaven a les instal·lacions del Casal de la gent gran del carrer Peguera.
Les entrades pel concert Antologia de la Sarsuela es poden adquirir a les taquilles de l’Auditori o al Telentrada de Caixa Catalunya i també els dijous a la tarda a 6 a 8 al teatre Cal Bolet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: