Dilluns, 10 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Olèrdola cobrirà la pista de Sant Pere Molanta

L’Ajuntament d’Olèrdola rep una subvenció de la Diputació per a redactar el projecte de cobriment de la pista poliesportiva de Sant Pere Molanta

En sessió de ple celebrada la setmana passada, l’Ajuntament d’Olèrdola ha aprovat una modificació de pressupost que suposa incorporar una subvenció de 34.000 euros, concedida per la Diputació, per a finançar la redacció del projecte de cobriment de la pista poliesportiva de Sant Pere Molanta. Aquesta subvenció és l’import més destacat de la modificació de pressupost acordada, que puja a prop de 62.000 euros i incorpora partides que s’havien donat de baixa, com la corresponent a la subvenció per al Drac de Moja.<br />La modificació es va aprovar amb els vots a favor d’APO-PM i CiU i l’abstenció d’ERC. El regidor d’ERC, Pau Miret, feia notar que s’estava utilitzant romanent de tresoreria i defensava que per a decidir el destí d’aquests diners calia abans establir amb els veïns els criteris d’inversions.<br />L’alcalde, Josep Tort, replicava que el romanent s’utilitzava per diferents opcions i anunciava que, en funció del comportament pressupostari, a mitjans d’any es podrien incorporar noves previsions d’obres.<br />El ple també va aprovar per unanimitat una moció de CiU de suport a la creació d’una nova marca turística "Penedès". Xavi Pellisa , portaveu de CiU, defensava que el Penedès ha de tenir una marca turística pròpia diferenciada. Pau Miret, d’ERC, entenia que era positiu crear la marca Penedès i assenyalava que hi havia una confrontació política en aquest tema que impedia l’acord.

Artur Santacana anunciava que l’equip de govern hi donava suport però feia notar que "cada cop que tenim marca pròpia ens pugen el rebut", en referència a les despeses de promoció que suposaria per als agents del territori. CiU hi va afegir que aquests diners serien una inversió que podrien revertir en millores econòmiques per a empreses i establiments.<br />Altres acords presos amb el vot favorable de tots els grups van ser l’aprovació definitiva dels plecs de clàusules administratives generals de contractació, que regulen els drets i deures de les empreses que signen contractes amb l’Ajuntament. També es va aprovar per unanimitat la inscripció de la zona d’equipaments de l’antiga formigonera de Moja a l’inventari de l’Ajuntament. El ple també decidia per unanimitat l’adhesió al Pla Supramunicipal de Drogues de l’Alt Penedès 2010-2013.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: