Diumenge, 16 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ateneu dictarà sentència

L’Ateneu dictarà sentència

Dues derrotes del Noia a Riazor deixen l’eliminatòria contra el Liceo empatada a dos. La sèrie es decidirà aquts dimarts (20:30h) a l’Ateneu, en el cinquè i definitiu partit.

Liceo i Noia es jugaran l’accès a la final del playoff de l’OKLliga aquest dimarts a les 20:30h, a l’Ateneu. Els sadurninencs, que encaraven el tercer partit amb 2-0 a favor al global de l’eliminatòria, només necessitaven un triomf a Riazor per passar a la final, però els gallecs van fer valdre el factor pista i es van imposar en el tercer partit de divendres per 7-2 i en el quart de diumenge per 4-3.

Després d’un tercer partit sense història, el quart es va decidir a la pròrroga, després de l’empat a 3 en els 50 minuts reglamentaris. Sempre a remolc al marcador, els de Pere Varias van caure a la segona part del temps extra, amb el 4-3 anotat per Dava Torres a 4:36 pel final.

L’Ateneu dictarà sentència. A la final el Barça ja espera rival després d’eliminar el Reus en quatre partits.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: