Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’homenatge a les parelles i l’antologia de la Sarsuela han completat de manera brillant els actes de la Festa de la Gent Gran en marxa

Aquest cap de setmana se celebraven els actes centrals de la festa que ha omplert d’activitats la darrera setmana.

El dissabte tenia lloc la ja tradicional trobada de la gent gran, amb un berenar al pavelló firal de la zona esportiva, on es van reunir prop de 800 persones, majors de 75 anys. Com és habitual en aquest acte l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, lliurava una placa de reconeixement a les parelles que celebren els 50 anys de convivència. En el transcurs de la festa el regidor de la gent gran, Fernando García, valorava el treball que s’ha dut a terme, sobre tot pel que comporta de participació i activitat de la mateixa gent gran, que n’és la principal protagonista.

Un cop lliurats els reconeixements l’alcalde i el regidor van passar taula per taula per acompanyar als participants a la festa, que es va cloure , com de costum, amb una bona estona de ball, que els presents van aprofitar, malgrat la temperatura elevada d’una tarda de dissabte molt assolellada. <br />Aquest berenar era un dels actes centrals de la festa de la gent gran en marxa, però el colofó es va oferir diumenge amb un magnífic concert de sarsuela.

L’auditori es va fer petit i moltes persones es van presentar abans del concert amb l’aspiració de poder entrar, malgrat que les entrades ja estaven esgotades. Fernando García lamenta que no hi pogués haver entrades per a tothom. Des de la vessant positiva , el regidor assenyala l’èxit de totes les activitats que s’han celebrat en el marc de la festa de la gent gran en marxa.

Just en el moment d’iniciar-se el concert el regidor de cultura, Raimon Gusi, va voler fer pública també la seva felicitació per aquestes activitats.

El darrer acte de la "Festa de la Gent Gran en marxa" va ser tot un èxit.<br />L’Auditori Municipal es va omplir de gom a gom per escoltar la representació d’Antologia de la Sarsuela. L’espectacle estava dirigit per Helena Bayo, directora d’òpera i sarsuela, i es representaven fragments de reconegudes obres com Doña Francisquita, Luisa Fernanda, La tabernera del puerto i Cançó d’Amor i de Guerra. Els intèrprets solistes, un tenor, un baríton i una soprano, estaven acompanyats per tres corals de gent gran de Vilafranca, la Societat Coral El Penedès, la coral Tercera Primavera i la coral del Casal dels Avis de Caixa Penedès del Tívoli, amb un total d’un centenar de cantaires.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: