Dimarts, 21 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Felip Puig a Vilafranca

El secretari general adjunt de Convergència Democràtica de Catalunya, Felip Puig, es reuneix a Vilafranca amb entitats i associacions

Puig ha dedicat bona part de la seva estada avui a Vilafranca a reunir-se amb entitats i associacions, amb la clara voluntat de copsar les sensacions i necessitats de la capital de l’Alt Penedès. El mateix Puig comentava que havia vingut a escoltar, a veure com van les coses a Vilafranca amb el nou ajuntament de CiU i a donar la cara en moments complicats a nivell general com els actuals.

Al llarg el matí s’ha reunit amb l’Associació "Espai latino" a l’Escorxador, i després amb l’associació de veïns del Poble Nou. Allà ha explicat també que la seva voluntat és escoltar aquests col·lectius que han de tenir un paper important per ajudar a cohesionar el país.

Al Poble Nou, Puig també ha parlat d’infrastructures i de la necessitat de fer-les de manera correcte per evitar el que està passant a Vilafranca amb el pas de l’AVE.<br />Després, Puig ha dinat amb joves emprenedors i empresaris, fins a primera hora de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: