Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El CP Calafell i el CE Noia també signen el conveni amb la International Skating Academy (ISA)

El CP Calafell i el CE Noia també signen el conveni amb la International Skating Academy (ISA)

També s’ha confirmat a Jordi Bargalló com a entrenador en cap de l’acadèmia.

La International Skating Academy (ISA), amb seu al Campus Camp Joliu, i presentada fa tres mesos, segueix sumant. Els presidents del Club Patí Calafell i el Club Esportiu Noia han signat el conveni per unir-se a l’ISA, una iniciativa pionera i que impulsarà l’hoquei patins, el patinatge artístic i tot el món del patinatge al territori. Amb aquesta signatura s’afegeixen a un projecte que ja comptava amb el CP Vilafranca, el CP Vilanova i el CP Vendrell.

El projecte de la ISA es pioner, al ser la primera seu del món on hi ha una aliança entre la formació acadèmica per a esportistes de tots els països i de tot els àmbits del patinatge i els principals clubs de referència a Catalunya.

El projecte també suma a Jordi Bargalló, que serà l’entrenador principal (Head Coach) de l’ISA. L’actual jugador del Noia, i un dels millors de la història de l’hoquei patins, és diplomat en Magisteri d’Educació Física. El seu palmarès parla per si sol: quatre mundials, quatre europeus i tres Champions League, essent capità de la Selecció Espanyola, la Selecció Catalana, el Liceo i l’Oliveirense.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: