Dissabte, 25 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta públicament "Teatre Gran a Vilafranca"

18 persones entre 65 i 85 anys són la plantilla de "Teatre Gran a Vilafranca", que ja estan treballant per preparar una representació teatral

S’ha presentat a l’escenari del Saló de la Societat La Principal-Casal el grup de 18 persones que participaran en el projecte "Teatre Gran a Vilafranca" impulsat per la regidoria de la Gent Gran de l’Ajuntament, el Casal, a través de la seva escola de teatre (EFIT), i la productora vilafranquina Punt TV. De les 18 persones participants, 15 dones i 3 homes, 15 són actors i actrius i 3 són persones de suport extern i logístic.<br />"Teatre Gran a Vilafranca" és una iniciativa per fer d’un grup de persones majors de 65 anys un grup artístic, sota la direcció de Marina Mestres. El president del Casal, Miquel Àngel Garcia es mostrava satisfet per veure feta realitat una idea que en un principi van creure agosarada. Explica que van buscar el suport de l’Ajuntament amb la clara voluntat que la proposta arribés al màxim de gent possible.
El regidor Fernando Garcia ha recordat el suport que des del primer moment va donar la regidora de la Gent Gran a aquest projecte, ja que era donar suport a un concepte: la gent gran té capacitat per fer coses i per millorar la societat.<br /><br />Per la seva banda, la professora de teatre i encarregada de conduir i coordinar els participants, Marina Mestres, ha explicat que des de fa unes setmanes cada dimarts i divendres el grup està treballant el guió de l’espectacle, que portarà per nom "Ja en tenim prou!", i també aspectes teatrals ja que la majoria no tenia experiència i coneixements en aquest camp.

La cohesió del grup des del primer dia ha sorprès la directora de l’espectacle. Mestres ha explicat que l’obra, que es va rescrivint a mesura que es va treballant el text amb els actors i actius, serà un vodevil clàssic per fer riure i passar-s’ho bé. També una de les participants, l’Ada Adell, remarcava que prendre part en aquest projecte servia per mantenir-se activa.

Jordi Escofet, responsable de l’àrea audiovisual i televisiva, ha recordat que el projecte tindrà un seguiment a través de 8 programes que seran emesos per Penedès TV els dimecres a 2/4 de 5 de la tarda i 2/4 de 9 del vespre i amb repetició. Les emissions s’iniciaran el proper 2 de juny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: