Divendres, 14 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

+ Música reuneix l’alumnat en dos concerts per posar en pràctica l’aprenentatge assolit

370 alumnes de set escoles i un institut han ofert la seva interpretació al públic.

Tant dijous com divendres, l’Auditori M. Rosa Juncosa de Vilafranca ha acollit els concerts protagonitzats per l’alumnat que participa al projecte de sensibilització + Música. Organitzat per l’Ajuntament de Vilafranca amb l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet i els centres participants, es tracta d’un projecte creat per afavorir l’aprenentatge de la pràctica musical a l’escola.

D’aquesta manera, els nens i nenes tenen l’oportunitat d’aprendre a tocar instruments de la família de corda fregada o de la família de vent en el seu horari escolar i al costat de professors de l’escola municipal de música. A més, experimenten la preparació d’un concert i la sensació de tocar sobre l’escenari, davant del públic.

Tot i la complexitat del projecte, des de l’escola municipal de música el valoren molt positivament per tot el que aporta.

També des de l’ajuntament es vol seguir apostant per aquesta iniciativa, que ja està completament consolidada.

Al + Música hi participen les escoles Pau Boada, Mas i Perera, Baltà i Elias, Sant Josep, Estalella i Graells, Dolors Piera i Sant Ramon i l’institut Milà i Fontanals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: