Dissabte, 18 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El grup municipal socialista presenta al ple de demà diverses mocions lligades amb l’actual situació de crisi

Els socialistes vilafranquins han entrat tres mocions que han de ser debatudes al ple municipal de l’ajuntament de demà. Totes tres tenen a veure, en diferents vessants, amb l’actual situació de crisi econòmica.

<p />

La primera és sobre el banc d’aliments. El PSC vol que el consistori manifesti un compromís ferm per liderar iniciatives de suport social a les persones i entitats que fan front a les situacions derivades de la crisi. En aquest sentit, demanen que s’engegui el més aviat possible una campanya de recollida d’aliments amb els grans operadors comercials de la vila per tal que posin punts de recollida a les entrades dels establiments. Aquests serien recollits i gestionats després per Creu Roja o Càritas.<br /><br />La segona moció del grup municipal socialista es presenta per a crear una taula de seguiment dels acords del pressupost. Segons el PSC, els grups municipals han anat fent propostes per adoptar mesures socials i econòmiques per fer front a la crisi i l’equip de govern no ha explicat als grups els avenços que s’han fet en relació als acords adoptats. D’altra banda, els socialistes diuen que hi ha acords que encara no s’estan implementant ni executant.

La darrera moció és sobre les limitacions de l’ús comercial al centre de Vilafranca. El PSC aposta per la creació d’una oferta comercial de qualitat a La Girada, però també al centre de la Vila i amb equilibri.

Les mocions del grup socialista seran debatudes al ple de l’Ajuntament de Vilafranca de demà. Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió l’oferiran en directe a partir de les vuit del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: