Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Contes per als més petits

<p class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;" /><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;" /><span style="font-family: Times New Roman;" />Aquest dissabte, a les 12 del migdia, la biblioteca Torras i Bages fa una nova sessió de Contes per a caganius amb el nom de Lluna llunera… a càrrec de Sandra Rossi.

<span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><font face="Times New Roman">
<p class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;">

</font></span></span></span>

<p class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"> 

<span lang="CA" style="font-family: " New="New" Roman";="Roman";" font-size:="font-size:" 14pt;="14pt;" mso-bidi-font-size:="mso-bidi-font-size:" 12.0pt;="12.0pt;" mso-fareast-font-family:="mso-fareast-font-family:" ‘Times="’Times" New="New" Roman’;="Roman’;" mso-ansi-language:="mso-ansi-language:" CA;="CA;" mso-fareast-language:="mso-fareast-language:" ES;="ES;" mso-bidi-language:="mso-bidi-language:" AR-SA;"="AR-SA;"">L’activitat és per a nens i nenes d’1 a 3 anys. L’aforament és limitat i cal inscripció prèvia.</span>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: