Dissabte, 18 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

150 joves participen a Vilafranca en un torneig de futbol de Nouscatalans.joves

Uns 150 joves, molts d’ells d’origen estranger, del Bages, l’Anoia, el Penedès, el Barcelonès i el Vallès Oriental van participar aquest dissabte en el 1r. Torneig de Futbol de la Catalunya Central de NousCatalans.Joves.

El guanyador del Torneig, va ser l’equip de NousCatalans.Joves del Penedès. El torneig es va celebrar al camp de futbol de gespa artificial de Vilafranca i va comptar amb la participació de diverses autoritats, entre els quals el president nacional de NousCatalans.Joves Èric Bertran i el president del secretariat nacional d’immigració de Convergència Democràtica de Catalunya Àngel Colom.<br />Colom explicava que el torneig havia estat un èxit de participació.
Per la seva part, Èric Bertran comentava que l’associació neix en un moment clau en què el 27% de la població de Catalunya d’entre 16 i 29 anys és d’origen estranger. Bertran deia que, ara, el catalanisme pot ser la bandera de tots i que per això ha nascut aquest primer moviment intercultural.

També en el decurs de la jornada, van explicar el proper gran esdeveniment de NousCatalans.Joves: el 1r. Congrés Nacional Constituent que porta per títol "Els joves catalans del S.XXI" i que s’organitza pels propers dies 18, 19 i 20 de juny a Salou. Allà es debatrà sobre el futur de Catalunya, sobre valors, formar-se amb l’objectiu d’integrar i cohesionar tots els joves catalans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: