Dissabte, 25 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unió de Pagesos considera que cal apostar per ampliar el consum de productes d’agricultura ecològica a Catalunya

<br />Aquest matí Unió de Pagesos ha presentat a la seu del sindicat a Vilafranca del Penedès els candidats a elaboradors i a productors en les eleccions del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica, que se celebraran el pròxim dimarts 27 d’abril, així com les propostes de futur i el balanç de les tasques realitzades en la darrera legislatura.

<br />El membre de la comissió permanent d’Unió de Pagesos i coordinador de l’Àrea de Ramaderia i Agricultura Ecològica, Salomó Torres, comentava que en els darrers anys el Consell Català de la Producció Agrària Ecològica, CCPAE, ha estat governant per Unió de Pagesos. Valorava l’experiència com a positiva, sobre tot per el fet que per exemple en el darrer any ha augmentat la superfície dedicada a Catalunya al conreu ecològic. Apuntava Torres, que s’havia notat sobre tot en la vinya.
Pel que fa a accions de cara al futur més immediat, des de Unió de Pagesos recordaven que s’havien afavorit les exportacions, però insistien en que ara cal treballar per augmentar el consum intern de productes provinents de l’agricultura ecològica.

Entre els candidats a les eleccions per aquest Consell Català de la Producció Agrària Ecològica hi ha el penedesenc Josep Maria Albet i Noya, candidat del subsector d’elaboradors-distribuïdors a la Junta Rectora d’aquest Consell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: